Leta i den här bloggen

Sidor

5 feb. 2015

Veckobrev v.6

Hej på er!
Den här veckan har varit kul och väldigt framgångsrik.

Vi har fått nya HK (det är alltså hemlig kompis).
Den ska vi plussa för i två veckor istället för en vecka. Vi har skrivit en lååång lista på vad man kan göra för att få mååånga vänner!

Vår engelskaläxa gick bra! Till nästa vecka ska vi ska vi spela in oss själva när vi läser texten i TB och berätta för Nina om det hördes någon skillnad...

Huset har också gått bra, Abbe skriver inte på huset utan en annan hemlig saga. Man blir lite nyfiken... 
Vi har gjort kap: 1, 2 och 3 på Huset -både text och bild. Ni som inte hunnit detta har det i läxa till måndag. Tur för er att vi är lediga imorgon :)

På NO:n fick vi se ett värmeexperiment. Vad händer egentligen när man värmer molekyler?

Mattetestet på torsdag kändes bra och 100-klubben får fler och fler medlemmar.

NinaStinaInfo.
Tänk på att det är vinter! Det innebär att det är kallt ute och därmed är det bra att ha kläder som man inte fryser i och som man kan leka och ha kul i. Mössa, vantar och gärna täckbyxor! Förkylningar har vi haft nog av...  :)

Skridskor onsdag. Samma info som förra gången...
På eftermiddagen går vi och åker skridskor med Stina och Micke. Det blir en skridskolektion så alla bör ha skridskor med (inga andra gympakläder behövs denna dag). Se om ni kan låna om ni inte har. Det kan även finnas att låna på skolan i nödfall. Då får ni prata med Micke på måndagslektionen. Hjälm och vantar är obligatoriskt och klä er varmt! Ta gärna med lite varm saft/O´boy eller liknande. En liten kaka eller bulle får också följa med om ni vill! ;)
Barnen slutar i Vasaparken kl 14.00. Om ert barn får stanna och leka eller gå direkt hem från parken måste hen ha med ett intyg (påskrivet av förälder). Annars måste hen följa med tillbaka till skolan och sluta där eller gå till Klubben.

Det går löss i klassen. Så fram med luskammen under långhelgen!


Trevlig Helg önskar
Thu, Abbe och NinaStina


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar