Leta i den här bloggen

Sidor

22 maj 2015

Veckobrev v21 och v22

Hejsan!

Nästa vecka kommer inget veckobrev så håll till godo med detta! Detta blir läsårets sista veckobrev. Gaaaalet! Är fyran redan slut snart? Jaaaa :o

På måndagsmorgonen hade vi idrott och vi körde två lekar, spökboll och presidenten. Vi började också att jobba med bråk (matte) och jag tror att allas favoritgenomgång var när vi fick använda chokladbollar som hjälpmedel:-).

Tisdagen var nog den mest svettiga dagen under veckan för vi hade ett race som kallas  Hagajoggen. Det går ut på att springa så många varv man orkar på en bestämd bana och be föräldrarna att sponsra oss och pengarna går till klasskassan. Glöm ej att ta med pengarna till skolan! NinaStina samlar in och ger Marie dem för insättning på klasskontot.

Onsdagen då hade vi idrott och vi tog en skön skogspromenad i Hagaparken. Det var kul för på slutet av idrottslektionen fick vi ha lite fri lek!

Torsdag var vi nere i Kungsträdgården på KUL 14/15!! Det hade allt! Cirkusövningar, DJ-lektioner, Street dance, ett lab, rymdstation, göra egna tröjor och det bästa var: Vår bok! :



Fredag: Vi lyssnade på News och på morgonen hade vi bild och de flesta i klassen blev klara med ett projekt där vi jobbat med djup i bilderna. Senare under dagen satte Chris upp dem vid trappor utanför biblioteket. Så skynda hit och kolla på dem! 




NinaStinaInfo.
Nästa vecka är den sista vanliga veckan fyllda av "allt-vi-ska-hinna-med-innan-sommarlovet" :)

Stina är ledig på onsdag. Vikarie i klassen. Vem? Oklart i skrivande stund. Håller tummarna för en bra en!

Nina är på möte torsdag fm och då är det vikarie. Sedan är Nina ledig på fredagen och då blir det också vikarie. Vi hoppas även här på en bra sådan!


Glöm ej!
Playback Show: Onsdag 3/6 kl 9-10.30

Klassdag med utvärdering och städning: Måndag 8/6 kl 8.30-13.00

Hagadagen med matsäck: Tisdag 9/6 kl 9.00-13.00

Skolavslutning: Onsdag 10/6 kl 8.30-10 ca. 

Välkomna alla stora och små
 till klassrummet (8.30-9) 
innan 
stora avslutningen för hela skolan 
sker i ljushallen!



Trevlig Helg!
Önskar 
Simon, Ebba, Isabel
och NinaStina 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar