Leta i den här bloggen

Sidor

18 nov. 2016

Veckobrev.v.46

Hej!
Det har varit en väldigt rolig vecka! 
Vi jobbat med religionen och det var väldigt intressant att läsa om hur judarna levde och vad de har varit med om.

Det var en avslappnande dag på tisdag... vi hade en hälsodag och vi hade inga lektioner alls. Bara mjukisbrallor på... Vi fick gå på mysig yoga i gympasalen, lyssna på sagor, hård träning med Paul, skön massage, socker experiment och mycket mer! Jag tror alla kan berätta mer om det hemma!

På musiken fick vi träna rytmer. Det var väldigt svårt att hålla tempot eftersom musiken gick så snabbt. Det blev några skrattanfall...:-)

Vissa hade prov på geografi på onsdagen eftersom de hade missat Europaredovisningarna förra veckan. De var oroliga men klarade det helt förhoppnings galant!

Vi har hållit på med bråk hela veckan på matten och det är riktigt kul! Vi börjar få till det där med bråk och vi blir bara bättre och bättre!

B-språkslektionerna är roliga, vad vi vet. Det var några i spanskgruppen som var nervösa för att de skulle ha läxförhör med många glosor. 
Nästa vecka ska de ha franskaprov... så lycka till!

Idag har vi förberett vår redogörelse som vi ska hålla som den muntliga delen av nationella proven i svenska (måndag v.48).
De sista roliga engelska teatrarna spelades upp, en intressant nyhetsresumé och lite utvärdering på det.. så blev det till slut helg!






NinaStinaInfo.

Till på måndag har klassen läxa till bildlektionen och även hemkunskapsläxa. Alla har skrivit upp vad de ska ta med sig i sina skolagendor. Glöm inte det!

Nina är på ledningsdag tisdag och på kurs onsdag så det innebär vikarie för klassen dessa dagar.


Klassombudsmöte onsdag 23/11 kl 8.00 i matsalen. Välkomna terminens klassföräldrar: Noaks, Thus, Linnéas, Maximus och Isaks!


Det är helt otroligt att det är första advent nästa söndag!

Enligt tradition i klassen brukar vi köpa julklappar till varandraalla tjejer köper till tjejer och killar till killar (och var är genustänket nu...) med en klisterlapp på "God Jul till en tjej från..." SÅ gör vi även i år! :)
Julstämning är redan igång och stort tack till våra medhjälpare!





Ha en skön helg!

Ica, Cora, Amelie och NinaStina!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar