Leta i den här bloggen

Sidor

28 apr. 2017

Veckobrev v.17

Hej!

Den här veckan har en ganska vanlig vecka, det har varit några prov i ämnena musik och SO men de allra flesta tyckte att det inte var någon större fara att skriva prov. Vi gjorde inte jättemycket på måndagen förutom att jobba på våra mål på MyStudyWeb. Vi pratade också om periodiska systemet och grundämnen på NO:n.

På tisdagen jobbade vi med ANT (AlkoholNarkotikaTobak) vilket ni även pratade om på föräldramötet. Vi hade idrott och vi läste även i Charlie And The Chocolate Factory på engelskan. På matten började vi fördjupa oss i något valfritt som vi ska redovisa med hjälp av PowerPoints.

På onsdagen hade vi musikprovet på noter och vi hade vikarie istället för Stina då hon rättade nationella prov.

På torsdagen hade vi SO-prov på frihetstiden vilket för det mesta kändes bra! Det var muntligt i grupper om 5. Vi började även jobba lite med Gustav III tid nu när vi var klara med frihetstiden. På NO:n testade vi  pH-värdet på olika saker som varje par tog med sig hemifrån.

På fredagen hade vi superduper NEWS och vi utvärderade våra ansvarsgrupper. Nina pratade om de nationella proven som kommer att inträffa nästa vecka.

NinaStinaInfo.
Tack för ett mycket bra föräldramöte med god uppslutning från föräldragruppen! Anteckningar från Jorun kommer så fort vi får dem!

Uteidrott from v.18. Det kan regna, det kan vara kallt...men det kan bli helt fantastiska soliga dagar också! Tänk på kläder/skor efter väder. Och handduk.

Nästa vecka är det dags för sista nationella proven i engelska.

Onsdag 9.40-11 ca (reading) + 12.10-13.10 (listening)
Fredag 12.10-13 ca (writing)
Nina har gått igenom vad som bedöms på respektive prov. De har alla fått ett infoblad med sig hem (pappersvägen). Titta gärna på det ihop!


Kom utsövda med magen full med frukost. Ta med tuggummi, frukt, smörgås och saft/vatten om ni vill.


Nina är på SETT-mässan på torsdag vilket innebär vikarie för klassen.


Kan passa på att flagga för fler vikariedagar framöver; mån-ons v.19 samt tis-ons v.20. Då läggs schemat för skolan för nästa läsår.

Glöm inte att säga upp platsen på Rödaberg om ni har tackat ja till annan skola! Blankett finns på exp eller på skolans hemsida.

Klura också på PRAO-plats till 31/5-1-6!

Trevlig Valborgsmässohelg och njut av en ledig måndag!

Noak, Simon, Noah och NinaStina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar