Leta i den här bloggen

Sidor

12 maj 2017

Infobrev v.19

Inget normalt veckobrev denna vecka. Bara en hel del NinaStinainfo.

Mail har gått ut till föräldrar idag: Prao, återkoppling NÄP i SV, modermålsundervisning 17/18.

På måndag får vi två nya klasskamrater! Juliana Hussein från Syrien och Mohsen Majidi från Afghanistan. Båda har gått i svensk skola ett kort tag innan på annan ort, men har nu flyttat till oss i Vasastan. Vi är så glada att vi får vara med och bidra till att de får känna sig välkomna hos oss! De kommer att vara med oss och i förberedelseklassen fram till sommaren sedan får vi se om de följer med upp till sjuan eller stannar i sexan.

På måndag får vi se högstadiets stora show "Half Wicked". Den börjar 9.40 så ni som har sovmorgon får inte komma försent! Alla samlas i klassrummet 9.35. (Vill någon se kvällsföreställningen så visas den måndag och tisdag kl. 19.00 till en liten kostnad, typ 40kr)

tisdag får tjejerna hänga med Ola till Isbladskärret för att fågelskåda. Killarna kommer att få åka tisdag v. 21. Ni behöver inte ta med något, men kläder efter väder och kikare/kamera kanske är kul! En frukt kanske också kan vara gott. Tanken är att det inte ska dra över tiden. Killarna som är kvar har lektioner som vanligt med mig och Bengt.

NO-prov på torsdag, se separat info. HI-prov och franska v.21.

Nina lägger schema ti-on och Stina är på ma-kurs måndag sista lektionen. Det blir vikarie och lite omstuvat i schemat och lite eget arbete, men ingen slutar tidigare för det.

22 maj kommer jag, Stina, återkoppla hur det gick på NP lektionen 13.55-14.55. Då kommer jag att duka upp alla prov och om ni vill så får ni föräldrar komma och se hur proven ser ut och hur det gick för ert barn. Det är bara att komma när som helst under den timmen.

23 maj Playback show

24 maj har vi Hagajoggen då vi springer och samlar in pengar via sponsring. Kanske vi gör något skoj innan vi slutar eller så...

25-26 maj Kristi Himmelsfärd och ledigt

31maj -1 juni PRAO

5 juni Friidrottsdag på Kristineberg

6 juni Nationaldagen och ledigt

7 juni Hagadagen

8 juni Klassdag

9 juni Avslutning 8.20 - ?

Oj så många specialdagar...

Hälsningar StinaNina

Ps. Vi hör lite om att somliga tänker byta skola inför hösten. Det känns säkert spännande och lite läskigt. Glöm inte att ni måste fylla i ett dokument och avsäga er platsen på vår skola om ni vet att ni ska sluta! Blanketten finns på expeditionen.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar