Leta i den här bloggen

Sidor

30 apr. 2015

Veckobrev v19

Hej!

Den här veckan har vi gjort lite allt möjligt. 

På idrotten var vi ute i Bellevueparken och spelade Catch the flag. Sen när vi kom hem från Idrotten var det ingen elevens val utan en elevshow som högstadiet hade satt ihop! Det handlade om ett djur som hade problem med vad han var för djur. Han visste ingenting om sig själv. Det var mycket sånger och jättebra skådespelare!

På tisdagen hade vi i läxa att skriva om ett djur och det gick jättebra. Vi blev indelade i grupper om tre och tre. Man skulle återberätta om djuret på en plansch och sen rita en bild. Vi jobbade även vidare med landskapen i SO.

På onsdagen var vi med 4-en igen. Vi var även med dem i NO. I NO:n skulle man tillverka ett spel med elektriciet och det gick bra. Vi blev inte riktigt klara så vi får ses igen efter helgen. Vi jobbade även med låneord i Dags.

På torsdagen hade vi matteprov på geometri. Det vara ganska kluriga frågor den här gången. Det är många ord man ska ha reda på som parallellogram, romb och spetsvinkliga, rätvinkliga och trubbvinkliga trianglar. 

 

NinaStinaInfo.

Nu börjar det kännas att sommaren nalkas. I skolan pratar vi igenom alla roliga saker som kommer framöver; Friidrottsdag i Kristineberg (12/5), Kristi Himmelsfärdshelg (14-17/5), Hagajoggen
(Mellanstadiets årliga löpardag 19/5 där vi motionerar
samtidigt som vi samlar in lite pengar till klasskassan
genom sponsring), Playback show (3/6) Hagadagen 9/6
(med niornas fotbollsmatch mot lärarna och sedan
picnic och mys), klassdag, läsdag ...
Hur ska vi hinna jobba?   :)


OBS! Se upp, lössen är på krigsstigen i klassen igen!

 

Kram Amelie, View, Linda, Karla och NinaStina!

Ha en trevlig Valborg! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar