Leta i den här bloggen

Sidor

25 sep. 2015

Veckobrev v.39

Hej på er!

I måndags hade vi data och då blev nästan alla klara med djurgrupperna. Snart ska vi börja redovisa för klassen.
Vi hade också bild då hade vi vikarie. Då gjorde vi klart glassbilder som vi hade ritat och de som var klara fick rita figurer/monster.

Det kom astronauter i onsdags och de pratade om deras resor i rymden och hur de blev astronauter! Jättespännande! De pratade om vad de jobbade med innan de blev astronauter och vad de jobbade med nu.Vi fick vara med på Lilla Aktuellt då vi fick ställa frågor till astronauterna. Allt de sa var på engelska.


Nästa vecka kommer vi att ha i läxa att se på Geografens testamente del 10, det sista avsnittet och vi kommer också börja på ett grupparbete om Norden. Vi blir indelade i olika länder och ska göra spel om länderna.


Nu är hösten här och ALLA bör ta med inneskor för att vi använder inte ytterskor i klassrummet! 


Idag fick vi se en dansshow och den var braaa! Nästa vecka ska vi få danskurs av dem.


Newsgruppen berättade om intressanta och unika nyheter! :)




NinaStinaInfo.


Nu är vi klara med alla utvecklingssamtal för den här gången och nu kommer klassen att jobba kontinuerligt med alla individuella mål.

Tips inför idrotten tis/tors: Långa byxor och en långärmad överdel/tröja/jacka är bättre nu när hösten kommit. Ta med klocka till tisdag och torsdag när det är orientering!


Snälla, glöm inte bort att svara på enkäten om skolan! Viktigt för oss att veta hur ni uppfattar skolan.


Inneskor om man önskar det :)


På fredag kommer danspedagog Nina hit igen. Då ska klassen få lära sig bugg. Ha sköna buggkläder (och innegympaskor) på er när vi ska ner i gympasalen!


Trevlig Helg!
Önskar
Leja, Simon, Samuel 
och NinaStina



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar