Leta i den här bloggen

Sidor

27 maj 2016

Veckobrev v.21

Hej!
Den här veckan försvann tiden för eleverna att skriva veckobrev pga av massa annat roligt som vi har gjort. Fråga dem så berättar de gärna! Men här kommer lite info från oss istället.

Veckan har varit rolig och gått fort. Mycket att hinna med innan målsnöret 9 juni. Eleverna jobbar superbra och kämpar med läxor. Vi vet att det är mycket nu... 


Träna, träna på See You Again! Sjung upp i familjerna! Klassen kommer att sjunga på avslutningen i ljushallen. Och det vill vi ska bli bra förstås!

Hagajoggen i onsdags, frågelådan på universitetet igår och Vasamuseet idag! Inte undra på att det blir mycket skoljobb på hemmaplan ;)


















Inför slutspurten gäller följande:

Måndag 30/5: Vik för Stina som kompar ut tid för arbete kring nationella prov i matte.

Tisdag 31/5: Friidrottsdag på Zinkens damm. Vi börjar 8.20 i klassrummet, åker strax därefter till Zinken och sportar. Avslutar vid Odenplan ca 13.45-14. Kom friidrottsklädd med löpvänliga skor, ta med vattenflaska, frukt. Matpaket hämtar vi från matsalen (man får ta med en bulle el dyl som efterrätt..).
Under nästa vecka öppnar Skolwebben så att ni kan kan ni ta del av era barns omdömen i samtliga ämnen. Dessa ligger till grund för målplanering på utvecklingssamtalet i augusti.

Lämna gärna in sponsorpengar från Hagajoggen under tisdag-fredag när StinaNina är på plats!

Sedan kommer tre vanliga skoldagar på raken! Jippi tycker vi :) så vi hinner med allt!


Tips till spökistext har skickats hem på papper då kopian på bloggen är värdelös! Bra att titta på till onsdag när berättelserna ska renskrivas utifrån kompisfeedback!

Fredag - lästävlingen avslutas och de som deltagit belönas med något gott...

Tisdag 7/6: Klassdag 9-13.
Onsdag 8/6: Hagadagen 9-13.30 (Ta med egen matsäck).
Torsdag 9/6: Skolavslutning i ljushallen kl 8.30-9 ca , sedan samling i klassrummet med gott fika till försäljning så medtag cash. 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar