Leta i den här bloggen

Sidor

24 okt. 2014

Veckobrev v 43!


Hej på er!

(Måndag) Idag hade vi sovmorgon istället för att ha gympa, för att våran gympa-lärare skulle vara i simhallen hela veckan. Vi hade sovmorgon till kl.9-40.   

(Tisdag) Vi hade storsamling hela mellanstadiet och klassen berättade om arbetet kring "Boken om mig". Modiga! Vikingaarbetet fortsatte.

(Onsdag) Den här veckan har vi simmat, våran simlärare skulle se om vi kunde simma bra. Först var det en grupp som skulle simma med "Muskel-Micke", och de andra som inte tränade med Micke var i lekpoolen. Vi som var i lekpoolen lekte och åkte rutschkana och badade. 





(Torsdag) Idag hade vi hade ingen slöjd, för att vi skulle vara i ljushallen och fira FN-dagen. 75 länders flaggor fick vi se!




(Fredag) Idag har vi firat Halloween med spökhistorier, spökkorsord, gått spökparad i ljushallen. Tyra och Noak vann från klass 4a. Elevrådet utsåg två st/klass. (Men hela vår klass var klart bäst tkr Nina!!)


9a och 9b har Halloweenfest ikväll! Det kostar 30 kr för att köpa innan discot, och det kostar 40 kr om man går till festen och köper där på en gång.
Eftermiddagen avslutades med uppläsning ur "Boken om mig" som följt med hem nu! Kolla in vad fina böckerna är :), fika och diiiiiiiiscoooooooo!



NinaStinaInfo
Då kan vi säga att 1/4 av åk 4 nu är avklarat! Klassen jobbar på bra och vi har roligt nästan jämt :) Idag såg de flesta väldigt läskiga ut!!

Det är dags för ett skönt lov där alla önskas ta igen sig ordentligt! Efter lovet får en del ta ett krafttag då det gäller att lämna in läxor i tid. Vi ber er föräldrar att stötta era barn i att packa väskorna på kvällen för att undvika glömska under stressiga mornar. Kolla gärna av att läxorna är gjorda i god tid. Allt finns här på bloggen eller i barnens skolagendor (gröna loggar).  Tips är att skaffa en hårdmapp i papp eller plast där man kan förvara lösa papper i sin skolväska. Så fort man t.ex. gjort sin matteläxa kan man lägga in den i mappen direkt för att slippa komma till skolan och upptäcka att man glömt ta med läxan. Det har slarvats en del på sistone. Så vi ber om skärpning hos vissa...

Onsdag veckan efter lovet är Nina på skolmöte hela dagen så det blir vikarie på onsdag fm.

Torsdag efter lovet blir det  flygplanstävling i skolan!


5a kommer och berättar för oss om medeltiden under vecka 45. Vi kommer sedan att börja jobba med den tidsperiden fram till jul!






Ha ett superduper härligt lov!

Önskar Leja, Ica, Samuel, Edvin och NinaStina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar