Leta i den här bloggen

Sidor

10 okt. 2014

Veckobrev v.41

Hej!

Måndag:
I måndags så hade vi idrott kl.08.20. Då gick vi på en förberedande runda inför torsdagens orienteringsdag. 
Vi hade också läxa att kolla på en film på http://sli.se/. För att se om det funkar hemifrån. Vi fick också tillbaka våra matteprov i måndags. :-)

Tisdag:
Vi gjorde klart enskilda samtal och började på ett nytt kapitel i matteboken. Vi hade också engelskaläxförhör och det gick superbra!!

Onsdag:
Vi hade idrott kl.13.55 och innan hade vi läxa i bb (blå boken). Alla skulle skriva om en spännande detektiv.

Torsdag:
Vi hade ett mattepapper som läxa. Orienteringsdag! Vi gick till Hagaparken och var duktiga orienterare!

Fredag:
På morgonen så renskrev vi våra berättelser som vi fick skriva själva för hand men idag i datasalen. Vi skrev också ut dem. Sen fick nyhetspanelen som är Thu Tyra och Abbe berätta lite nyheter inför klassen och de var jätteduktiga!
Roliga PPP-berättelser fick vi också höra.

TREVLIG HELG!!!
Önskar: 
Noak, David, Linnea, Felix och NinaStina!

StinaNinainfo:
Veckan har rullat på i höstens tecken. Blöt och mörk, men ändå mysig. Det är dags att börja tända ljus, glöm inte kolla brandvarnarbatterierna hemma!

Vi hade en kylig, men trevlig orienteringsdag i Hagaparken. Ingen av eleverna verkade frysa, men vissa blev lite blöta... 

Nästa vecka börjar vi med hösttema i NO och vikingatiden i SO. Läxa till torsdag är bl.a. att se en film om vikingarna på sli.

Vi försöker jobba på i "Boken om mig själv". Dags att bli färdiga med den snart!

På torsdag kommer Ingvar tillbaka till oss för mer schackträning. De som vill träna mer kommer att få möjlighet att få spela schack efter skolan på torsdagar med Ingvar! Mer info får ni från Ingvar på torsdag.

Välkomna på FN-firande torsdagen 23/10! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar