Leta i den här bloggen

Sidor

28 nov. 2014

Veckobrev v48.

Hej på er!
Måndag
På gymnastiken så lekte vi en lek som heter typ Kingen-
man är två olika lag som ska försöka ta hela laget på kingsidan för då har man vunnit. Vi har också haft NO- labb med Stina. Vi blandade hemliga pulver med vatten och filtrerade. Det var roligt! Man kunde också få läxhjälp.


Tisdag
På tisdagen så hade vi engelska glosor och det gick väldigt bra för alla. Det var 20 stycken som fick alla rätt. Vi fortsatte med våra dikter.

Onsdag
I onsdags så hade vi idrott och vi gjorde lite övningar med fallskärmen t.ex. som hajen. Vi hade också genomgång om LFB. På engelska lektionen så jobbade vi med en sak som hette This is me! Man skulle skriva lite saker om sig själv. 

Torsdag
I torsdags jobbade vi vidare med uppställning med plus och minus. Vi hade som en läxa att lämna in ett paket som kostar ca 50 kr. Alla blev glada för det blev pannkakor till lunch.

Fredag
I fredags har vi haft crazy friday.
Vi hade temat bad hair day.

Det var roligt. Men inte så många tokiga frisyrer... Men de som fanns var roliga!
Vi har också haft News.Vi har firat första advent och tänt ett ljus.
En i klassen har fått ett paket och läser en dikt!

NinaStinaInfo.
Full rulle med medeltidens spännande händelser, kemiförsök, algoritmer, egna presentationer om sig själva på engelskan, för att sedan jobba med att beskriva varandra. Natthimlen fylls med nyproducerade juldikter, liksom julsagor i Blå boken och däremellan veckans nyheter! Granen lyser med sina vackra kulor. Puh, vad hårt vi jobbar. 
Tur att det är roligt för då går allt lättare :)

Vi kommer inte ha något speciellt i klassrummet på lucia (fred 12/12) som Röde Orm har. Vi har fått frågor om detta. 

Ni är i stället välkomna på julavslutning 19/12 - först i ljushallen (ni kommer att stå utanför klassrummet tillsammans med oss och beskåda allt uppifrån. Start kl 8.20. Sedan samlas vi i klassrummet för litet julprogram och julkramar!


Trevlig Första Advent!
Önskar 
Linda, Amelie, Karla, View och NinaStina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar