Leta i den här bloggen

Sidor

30 jan. 2015

Veckobrev v.5

Hej!
I måndags hade vi idrott. På idrotten övade vi på att samarbeta genom att köra en lek med hjälp av madrasser som man skulle dra varandra på. Vi tog det lite lugnt efter idrotten eftersom det var så många som gick hem (eller redan var sjuka) men vi jobbade i allafall lite med matte och NO.

I tisdags arbetade vi lite med Huset kapitel 2 (projektet "Huset" kommer att bli 27 böcker om olika fantasihus). Ni får höra mer om det imorgon :)

Vi hade även glosförhör i engelska och pratade lite om väder osv på NO. Robert var vikarie för Nina och Stina som vabbade.

I onsdags hade vi genomgång av veckans svenskläxa (LFB) och vi hade också idrott. Då lekte vi "Presidenten", det är också en lek där man måste samarbeta. Det är en väldigt rolig lek!


I torsdags hade vi slöjd. Den blåa gruppen har textilslöjd och den röda gruppen har träslöjd den här terminen. Det är fina slöjdsalar.
Just nu i träslöjden håller vi på med lådor och hos textilen har de symaskin. De syr i papper just nu. Vi hade även läxförhör i religion.

I fredags hade vi News. Det är alltså mellan två till fyra elever som skriver nyheter i sin SO-bok, sedan läser de upp nyheterna inför klassen och ställer frågor om nyheten så att de hör om klassen har lyssnat.
Vi har renskrivit kapitel 2 i Huset och ritat bild på familj 1.


NinaStinaInfo.
Oj oj vilken sjukvecka! Som mest 9-10 st sjuka en dag! Men nu är flera på plats igen. Stina vabbade även igår men kommer imrg om hon inte själv har blivit sjuk :o

För välkomna hit imrg igen! Vi börjar med en gemensam samling i ljushallen och slutar kl 12 och blir sedan lediga fredag 6/2. Så nästa vecka blir bara fyra dagar.
9.30: Samling i ljushallen
9.45-10.15: Svenska i klassrummet med Nina
10.40-11.10: Bild med Chris i bildsalen
11.30-12.00: Matte i klassrummet med Stina
Under de båda rasterna finns gottigott-fika till försäljning i ljushallen!

Ni som har varit sjuka försöka jobba i kapp så gott ni kan. Det blir ju inte mindre med jobb... Om ngt är oklart fråga en kompis som varit i skolan och om den inte kan ge tydliga svar - så mailar ni mig eller Stina.

Ha en skön fredag och ses imrg!
Tyra, Thu och NinaStina


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar