Leta i den här bloggen

Sidor

1 sep. 2016

Veckobrev v 35

Hej!

KLASSRESA!!!
De första två dagarna av veckan var vi på klassresa! Det var mysigt på Ängsholmen men det är ändå skönt att vara hemma och alla verkade klara sig utan wifi. 
Vi badade varje dag. Vi hade olika aktiviteter som höghöjdsbanan, backklättring, kanot m.m. På fritiden var trampbåtarna mest populära. 
Vi bodde i små stugor. Det var en stuga med killar, två med tjejer och en för de vuxna. På måndag kväll hade vi disco. Men nästan hela klassen gick efter en halvtimme. :(
Vi åkte hem på tisdagen och kom hem vid ungefär halv sex på kvällen. Därför var det jobbigt att vakna tidigt och ha musik på morgonen, alla var så trötta och hesa så det var svårt att sjunga!

På torsdagen hade vi BB "klassresan". Vi hade också LFD!! Yay! Vi har längtat så mycket. Nu är vår helg räddad. :)
På eftermiddagen var det exkursion i Hagaparken med kameran i högsta hugg!

Vi har vikarie idag. Vad som händer då vet vi inte eftersom veckobrevet redan lagts ut.

NinaStinaInfo
Nina är inte här i morgon (fredag) och flera har varit sjuka sedan klassresan. Det är mkt vi har hunnit göra och många böcker och arbetsuppgifter har lämnats hem till sjuklingarna. Om man är osäker på vad vi har gjort/ hur en uppgift ska göras är bästa sättet att fråga en kompis som varit i skolan! Lämna in uppgifterna så snart du är tillbaka! I NO har vi varit på exkursion och pratat om näringskedjor. Sjukisar missade tyvärr detta. Vi får se om vi kan samla ihop er så ni kan ta ikapp det. Tills dess får ni skriva av en vän. Matte blev det ingen den här veckan så ni vet. Krya krya!

Nästa vecka är det utvecklingssamtal tisdag och torsdag från kl 1245. Eleverna slutar tidigare med skolarbete som de gör hemma eftermiddagstid. 
 
Läs igenom omdömena på Skolwebben för att se vilka potentiella mål IUP:n kan innehålla under höstterminen. På måndag ska målen vara satta så vi kan justera under samtalet senare i veckan.


Det är viktigt att ni håller koll på när ni är inbokade och byter ni tider så gör det inom de olika mentorsgrupperna (Stina/Nina) Meddela oss!


Nina är på kurs onsdag 7/9 vilket betyder vikarie och det blir kandidat Christine :)


Vi hoppas att alla har signat upp på bloggen - vuxna och barn! Har koll på era sli-konton för nu är vi igång på riktigt!


Trevlig Helg!
Egon, Ebba, Isabel & NinaStina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar