Leta i den här bloggen

Sidor

30 sep. 2016

Veckobrev v.39

Hej alla!

MÅNDAG
På måndag redovisade vi våra projekt om de olika naturtyperna t.ex. Barrskog, Lövskog och Polar & Tundra. Vi jobbade med våra förstoringar på våra snacks bilder. På hemkunskapen såg vi på när läraren bakade franska bullarna och nästa vecka ska vi göra franska bullar själva.

TISDAG                                                                                                                       
I tisdags hade vi idrott. Halva klassen hade orientering och andra halvan kastade frisbee. På klassmötestiden gjorde vi Vennogram. På elevens val hade vi  en NO-lektion med Bengt om olika slags celler. Vi hade också matte med Jolanta.                                                                                                                                
ONSDAG
I onsdags hade vi musik och då spelade vi gitarr. Nästa vecka ska vi spela upp "Knocking on heavens door" för Stine. På svenskan jobbade vi med insändare. Vi hade också B-språk som sista lektion.

TORSDAG
I torsdags hade vi test i kartläggaren på datorn och skulle svara på olika frågor i engelska och svenska. Vi kommer snart att få se en kunskapsprofil  och sedan kan vi jobba själva (träna på det vi är mindre säkra i) på My Study Web!
Vi hade även NO där vi fick göra ett experiment om vad som händer om man stänger in en liten växt in burk. Vi började även på en labbrapport  om hur vi utförde experimentet.





FREDAG:
Idag har vi haft slöjd och idrott. Vi har läst ett kapitel högt i läsgrupper i Godnatt Mister Tom och diskuterat en fråga. Vi har jobbat vidare med SO:n och det verkar många gilla! News-gruppen berättade om spännande nyheter.
Idag har vi utvärderat, enskilt eller i ansvarsgrupper. Utvärderingen finns i skolagendorna. Titta gärna i dem. (Nina)




NinaStinaInfo.

Klassombudsmöte på tisdag kl 8 i matsalen - välkomna klassföräldrarna!
Matteprov på onsdag. Alla har fått träningshäften. 
Klassen hoppas på en rolig aktivitet snart. De tog upp den önskan på klassrådet senast. Disco?!
Orienteringsdag onsdag 12 oktober!

Trevlig Helg!
Edvin, John, Maxi och NinaStina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar