Leta i den här bloggen

Sidor

24 mars 2017

Veckobrev v.12

Hej!


Under måndagen hade vi en helt vanlig dag. Vi hade matte, NO, bild och hemkunskap. På hemkunskapen gjorde vi hamburgerbröd och nästa vecka ska vi göra hamburgare till.


I tisdags hade vi idrott då vi pratade lite om begrepp inom idrott och hälsa. På elvensval fick vi chansen att välj om vi ville gå hem då och stanna längre någon annan gång eller stanna och sluta tidigare någon annan gång, dock valde alla i 6A att gå hem :))



Under onsdagen hade vi vikarie för Nina eftersom hon var på kurs. Några hade keyboardprov så nu har alla haft det. På eftermiddagen hade vi B-språk som vanligt. På tyskan fick de kakor och choklad, orättvist tycker vi från spanskan och franskan! :/


På torsdagen hade vi NinaStina hela dagen och ingenting var speciellt annorlunda. Under SO lektionen utvärderade vi samhällskunskapen som vi har jobbat med under vårterminen. Nästa vecka börjar vi med historia. Vi har också  jobbat med "Worlds Children's prize" som är ett pris som delas ut varje år till någon som har arbetat mycket för barns rättigheter. På svenskan arbetade vi med instruerande texter. På matten har vi fått testa att skriva gamla nationella prov.

På fredagen hade vi datorerna och skrev på våra engelska berättelser, vi lyssnade också på några spännande News! Under idrotten hade vi fys och gjorde många styrke-, men också uthållighetsövningar som sedan resulterade i att vi fick ett litet " test " där vi skulle skriva hur det kändes fysiskt och mentalt att göra övningarna och vad vi använde när gjorde vi övningen ( Fysik, Mentalt, Färdigheter och Begrepp ).     

NinaStina info:
Inför valet till World Children's Prize på tisdag. Kolla länken!
http://worldschildrensprize.org/

Nationella prov i matematik genomförs under v.14. Måndag 2 delprov och onsdag 2 delprov. Mer info får vi vecka 13. Det kommer att gå strålande!


Vi ser alla fram emot påsklov v.15!


Trevlig helg!
NinaStina, Elin, Alma och Karla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar