Leta i den här bloggen

Sidor

3 feb. 2017

Veckobrev v.5

Hej!
Den här veckan har vi gjort massor med roliga saker!
Vi hade ledigt i måndags för att vi hade Öppet Hus förra lördagen 😃

I tisdags åkte vi skridskor och alla hade väldigt kul!


På onsdagen så gjorde vi inte något speciellt förutom att vi träffade 6en som vi ska jobba med inför och på temadagen 23/2 som handlar om "Hållbara relationer".... Det var en rolig dag!

I torsdag hände något spännande. Vi åkte till Tekniska Museet och när vi kom dit så åt vi lunch. Vi skulle svara på ett par frågor innan hälften av gruppen skulle gå iväg på en kurs där vi lärde oss att bygga broar.
Efter den var klar slutade första gruppen. Den andra fick gå efter och slutade senare. De kommer få sluta tidigare en annan dag.

Ordklassprov, demokrati, politik, härliga nyheter, Dagens katastrofer, personbeskrivningar + att Nina berättade om proven nästa vecka och visade en tips-ppt. Den har alla fått på mail.
Hon är inte orolig över att vi inte kommer klara dem.
Så det ska vi inte heller vara!








NinaStinaInfo.

Nästa vecka är det dags för nationella prov i svenska.
Det betyder två prov på tisdag och två prov på fredag. De får ta med sig frukt, dryck och tuggummi till proven. Mer info om detta finns i ett tidigare inlägg på bloggen och på mail till föräldragruppen.

Välkomna på föräldramöte tisdag 7/2 kl 18-19. 

Vi kommer att prata om klassen, betyg, nationella proven det kommande högstadiet och övriga frågor från er. Svara gärna på mailet som gått ut; om ni kommer och om ni önskar ta upp något speciellt så kan vi planera agendan efter det.

Vi flaggar för vinterfriluftsdag den 15 februari! 

Trevlig Helg! 

önskar 
Samuel, Andy, Elias 
och NinaStina


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar