Leta i den här bloggen

Sidor

17 feb. 2017

Veckobrev v.7

Hej!

MÅNDAG
På hemkunskapen lagade vi goda köttfärs/gulaschsoppor. På bildlektionen ritade vi designer för skateboardar och de som inte var färdiga med sina tidigare papier mache projekt fick fortsätta och försöka få dem färdiga och fina.

TISDAG
På klassmötet diskuterade vi om saker vi gjorde under förra veckan, hade klassråd och vad vi tyckte om den veckan. På idrotten fick vi ta oss förbi en hinderbana och de som vilade fick göra  styrkeövningar. På matten jobbade vi med skala. Temat för dagen var Alla Hjärtans Dag. Vi hade en Assembly tillsammans på mellanstadiet, en alla <3:s samling inne hos 4:en!


ONSDAG
På onsdagen tog vi en buss till Stadion och sen gick vi till Lill-Jansskogen och blev indelade i grupper att gå i under dagen. Senare så åt vi våra matsäckar och lekte på isen i insjön. Efter det gick vi på en tipsrunda och sen gick vi till en liten lada där det fanns kaniner och grisar. Strax efter det gick vi till bussen och åkte tillbaka till Odenplan och då slutade vi. Vi hade en jättemysig dag med massa skönt häng tillsammans!

TORSDAG
På torsdagen hade vi inga aktivitetslektioner utan lektioner med NinaStina. På SO:n diskuterade vi om partierna i riksdagen och om deras partiledare och vilka som samarbetar. På NO:n fortsatte vi med fysik/teknik och om det vi kommer ha prov på nästa vecka.

FREDAG
På fredagen hade vi en vanlig slöjdmorgon och sen efter rasten hade vi idrott. På idrotten tränade vi på boxning och fick prova olika slag t.ex. krok och uppercut. När vi kom upp från idrotten jobbade vi klart med våra reflektionsfrågor om boken som vi har läst i klassen - Dagens Katastrofer. När vi vara klara med det fick vi lyssna på nyheterna från gruppen News. Efter lunch utvärderade vi v6+7 och hade ett låååångt pass samhällskunskap som handlade om lag och rätt. Vilken avslutning på veckan va?
Efter det var det...  HELG!



NinaStinaInfo
Discodatumet är flyttat till 9/3 dvs veckan innan. Vi styr upp med allt i klassen (musik, snacks, dryck, aktiviteter) men behöver några vuxna som finns med under kvällen. Hör av er till oss! Se annat inlägg på Bloggen!

onsdag är det fy/tk/ma-prov. Info ligger på bloggen.

Temadag på torsdag betyder schemabrytande dag tillsammans med 6en. Vi börjar 9.00 och slutar 14.00.

Efter en tuff start på vårterminen med många nationella prov och hårt arbete av engagerade elever + stor aktivitet på My Study Web så...  borde ju mys finnas/bonus utdelas på agendan!? Just därför ska vi titta på en film efter lunch på fredag! Medtag ngt gott till den :D 

Trevlig Helg!
John, Maxi, Edvin och NinaStina!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar