Leta i den här bloggen

Sidor

11 sep. 2014

Veckobrev v.37

Hej!

I måndags & onsdags jobbade vi med orientering i Bellevue med vår idrottslärare Micke. Det var roligt men ganska lätt.

 I tisdags jobbade vi med 5A. Vi är uppdelade i ca10 grupper och jobbar som flera partier. Vi är uppdelade i skola & sjukvårdsparti, djurparti, mot rasismparti osv.

I onsdags var det brand-övning. Då fick vi öva ifall det skulle börja brinna på riktigt. Det var lite stressigt.

Onsdag eftermiddag hade vi läxförhör. Efter det fick 8 personer stå och läsa upp ett engelska papper som heter This is me inför klassen.

På torsdagen hade vi träslöjd och textilslöjd. De som hade träslöjd fick lära sig om olika trädarter och de som hade textilslöjd fick svårare papper med mönster att sy på med symaskin.

I morgon är Nina ledig och vi har vikarie.

               Trevlig helg klass 4a! Hälsar Thu, Abbe och Tyra:)


NinaStina info:

Allt flyter på fint! Nu börjar det bli lite mer tempo och läxorna har rullat igång på riktigt. Hoppas strukturen sätter sig snart!
Några av eleverna (6 killar) saknar kapitelbok, kan ni hjälpas åt att hitta någon bra hemma eller gå till biblioteket i helgen?

Måndag: En tredjedel av klassen kommer att få gå på naturpromenad till Hagaparken med Marian från klubben för att lära sig mer om träd, vilket ingår i NO-undervisningen. En grupp får gå varje vecka direkt efter lunch (11.30-13.30). Först ut är:

Hedvig
Ica
David
Amelie
Cora
Abbe
Olivia
Simon
Kajsa

Ni behöver inte ta med något, men förbered er för rätt väder. Kanske stövlar och regntålig jacka behövs? Se på väderleksrapporten på morgonen! Övriga stannar i klassrummet med Stina.

Tisdag: Skolfoto 8.20, samling i klassrummet! Glöm inte tvätta munnen och kamma håret!   :)
På eftermiddagen får vi besök av Schackfyran för att lära oss mer om att spela schack! Vi får en introduktionslektion, men skolan har tyvärr inte råd att betala för extra lektioner så sedan får vi träna själva om vi vill ställa upp i själva tävlingen. Läs på http://www.schack.se/?page_id=74 om ni vill veta mer.

Trevlig helg och glöm inte att gå och rösta på söndag! Ta gärna med er barnen så de får se hur en riktig röstning går till! Stina jobbar som valförättare och vill ha många röstsedlar att räkna. Hon kommer säkert vara trött på måndag morgon efter allt räknande...

Hälsningar
StinaNina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar